top of page

LYSE ØL

Slat.jpg

SLAT - Slattenpatten

Opkaldt efter Næstved centrums statue - slattenpatten

Slattenpatten er en nærende, smagfuld øl, smækfyldt med livslyst, som det formodes behovet var, da Slattenpatten, tæt forfulgt af Kong Valdemar, tog flugten ud over markerne. Brygget på vand, hvede og pilsnermalt.


En lækker lys gylden farve, passer perfekt til det kolde bord eller til lyst kød. Nydes afkølet og af store glas.HAVN - Havnebajer

En luksus ”Classic” man kan nyde i en stille stund

Klassisk Havnebajer er en mahognifarvet, undergæret øl. Udelukkende brygget på pilsnermalt og ristede malte, som giver en god fylde og maltkarakter. Tysk aromahumle fuldender en god duft og en afbalanceret bitterhed.


Passer perfekt til at få slukket tørsten efter en lang arbejdsdag, eller til lyst kød.Design%252520uden%252520navn%252520(3)_edited_edited_edited.png
IPA_edited.jpg

I.P.A. - Inida Pale Ale

Frisk med let bitter humlesmag

Inspirationen til denne IPA kommer fra det vestlig USA.


Farven er lys gylden og aromaen er udpræget, næsten blomsteragtig med lidt citrus. Smagen er meget frisk med en let bitter humlesmag.


En perfekt tørstslukker. En naturlig del af det danske frokostbord, eller fantastisk for sig selv.
FEST - Festøl

Brygget på champagnegær

Øllet er brygget på pilsner- og hvedemalt. Der er benyttet ægte champagnegær.


Bitterheden i øllet kommer fra en fin tysk aromahumle. Skummet er hvidt og tæt, farven er meget lys. Smagen sød og syrlig, næsten vinøs. På trods af at alkoholprocenten er 7,1 er den let drikkelig.


Nydes afkølet og passer perfekt som velkomstdrik eller til grillmaden en varm sommerdag.fest%203_edited.jpg
Lady%25202_edited_edited.jpg

ELLA - Lady Ella

Mild og harmonisk sødme

Lady Ella er en mild og samtidig stærk øl med hele 7,9%. Det fornemmes dog ikke, da det harmoniske forhold mellem sødmen fra malten og bitterheden fra humlen er perfekt afstemt.


Inspireret af de skotske ales, som er kendt for blød fylde og varme fra alkoholen. Passer perfekt for sig selv, eller til kødretter. Bør nydes afkølet og sammen med en, man holder af.SUSÅ - Åmandens Bryg

Med New Zealandsk aromahumle

SUSÅ Åmandens-Bryg passer perfekt til en forårs- eller sommerdag, hvor tørsten skal slukkes – eller efter en god og hyggelig dag i ”marken” eller haven.


Den holder kun 3,1%, så du kan roligt tømme flasken. Selvfølgelig passer den også godt som ledsager til det danske frokostbord. Den friske, næsten blomsteragtige duft og smag skyldes en New Zealandsk aromahumle.Sus%C3%A5_edited.jpg
Copp 3.jpg

COPP - Copper Ale

Copper Ale er en overgæret pale ale

Øllets farve går fra ravgylden til kobberfarve med et lækkert fyldigt skum. Brygget på både lyse og mørke malte.


En let frisk øl med god humle aroma, som giver en god mundfylde. Eftersmagen er let til behagelig bitter. En rigtig sommerøl, som kan nydes efter behag, både for sig selv men også sammen med det lækre måltid på en varm sommerdag.

LYSE ØL: Products
bottom of page