top of page
12345.webp

ØLL

ØLL er en helt nye serie af specialøl. ØLL er både en tradition og fornyelse. Vi bruger traditionelle øl-opskrifter, men nytænker og finpudser. Der justeres løbende, så resultatet bliver unikt. ØLL laves fortrinsvis af nordiske råvarer - kun ren malt og ingen råfrugt eller konserveringsmidler. ØLL dækker alle smagsnuancer fra de lyse og lette til de mørke og fyldige. Tænd for musikken og knap ØLL'en op. Nydelsen bliver endnu mere intens

ØLL: Welcome

SORTIMENT

1111.webp

KLASSISK PILSNER

ØLL Out Of Love, er vores svar på den Klassiske Pilsner. Den har en flot mahognifarvet nuance, med en lækker afbalanceret bitterhed som gør den dejlig forfriskende. Velegnet til lyst kød og lette retter.


50 cl.

5,5 alk. %

STRONG ALE

Against ØLL Odds er en klassisk Strong Ale, som er belgisk inspireret. Flot mørk farve, med en lækker bitterhed. Noter af mørkt træ og mørke frugter. Passer godt sammen med varme simreretter og mørke vinterdage.

50 cl.
7,3 alk. %

222222.webp
3333333.webp

PALE ALE

Love Is ØLL You Need, er en nærende, smagfuld Pale Ale med en lækker lys gylden farve. Bitterheden i øllen er perfekt afstemt og fuldender smagen. God ledsager til det danske bord, men passer også godt sammen med orientalsk mad.

50 cl.
6,0 alk. %

BIERE BLONDE

ØLL Night Long, er en læskende Belgisk Blonde. En lækker kombination af sødme og syrlighed bliver afrundet af et flot hvidt og tæt skum. Vinøs i udtrykket med noter af citrus. Går godt for sig selv men også perfekt tilbehør til grillmaden.

50 cl.
7,1 alk. %

44444.webp
555555.webp

BROWN ALE

Love Is ØLL Around Us, en dejlig Brown Ale med masser af fyldighed og noter af karamel. Lækker kraftig og fyldig, med lette noter af sødme fra malten. Flot let brun farve med lækkert fyldigt skum. Passer godt til simreretter eller nydes for sig selv.

50 cl.
5,5 alk. %

WEST COAST I.P.A

ØLL My Love, er en dejlig West Coast IPA. Flot gylden farve, med lækkert forfriskende skum. Noter af blomster, abrikos og let citrus. Smager lækkert forfriskende og dejligt fyldig. Passer godt med krydret mad eller det danske frokostbord.

50 cl.
6,0 alk. %

666666.webp
Skærmbillede 2023-09-25 kl. 12.42.33.png

DARK ALE

ØLL By Myself, er en mørk og fyldig Dark Ale. Smagsnoter af chokolade og brændt karamel. Humlen binder øllen sammen og giver lækker fyldighed. Går godt til simremad, kan også nydes med mørk chokolade. Som navnet siger: en ØLL, man nødigt deler med andre. 

50 cl. 

6 alk. %

AMBER ALE

I’m ØLL In, er en lækker Amber Ale, bedst kendt ved den flotte kobberfarve med fyldigt skum. Da den er brygget på både lyse og mørke malte, får man en frisk øl med god fylde og noter af tropisk frugt. Let bitter eftersmag, gør den til den perfekte ledsager til sommermaden. Prøv den også til street food eller let krydrede asiatiske og mexicanske retter.

50 cl. 

5,5 alk. %

Skærmbillede 2023-09-25 kl. 11.23.00.png
Skærmbillede 2023-09-25 kl. 11.25.20.png

JULEBRYG

ØLL I Want For X-Mas er en fyldig og mørkebrun julebryg. Noter af en masse forskellige juleurter og krydderier. Lækker fyldighed med blødt skum og bitterhed som komplementerer de fede retter til julen og en god ledsager til julehygge. ØLL’en klarer både rødkålen og de brunede kartofler.

50 cl. 

6 alk. %

FORÅRSBRYG

ØLL Eggs In One Basket, er en belgisk inspireret øl, som er den perfekte Påskebryg. Lækker krydret og forfriskende. Let gylden farve med et flot skum, dejlige nuancer af nordiske urter. Passer perfekt til påskebordet. Det perfekte valg til en let frokost.

50 cl. 

6 alk. %

Skærmbillede 2023-09-25 kl. 12.43.01.png
Skærmbillede 2023-09-25 kl. 12.48.39.png

ALKOHOLFRI ØL

En alkoholfri ØLL, der smager af øl. Højt skum og dejlig humlefrisk smag. God fylde og naturlig smag med klassiske noter af alt. En oplagt tørstslukker på en varm sommerdag og hel oplagt  før køreturen.

50 cl. 

RUSSIAN IMPERAL STOUT

Russian Imperial Stout stammer fra England, hvor man i 1700- tallet leverede den til den russiske tsar Peter den Store. Vores udgave er præget af mørke, ristede malte og ret høj alkoholindhold. Farven er kulsort, smagen er stor og meget kompleks. Bør drikkes af store glas i små slurke og i godt selskab.

50 cl. 

8 alk. %

Skærmbillede 2023-09-25 kl. 12.50.25.png
ØLL: Our Products
bottom of page